Στις 31 Μαρτίου 2015 και έπειτα από συνεννόηση με το Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Σοφάδων είχαν μια καταπληκτική ευκαιρία.
Μέσα από το πρόγραμμα ΕΥ. ΖΗ. Ν που πραγματοποιείται σε συνεργασία του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο είχαν μια ανοιχτή onlineενημέρωση ? συζήτηση για τη διατροφή. Η αξιόλογη παρουσίαση των ομάδων τροφίμων και οι ευεργετικές τους ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό από την υπεύθυνη διατροφολόγο του Πανεπιστημίου κ. Μπέλλου Ελένη, η αμεσότητά της, οι ερωτοαπαντήσεις των μαθητών οδήγησαν σε μια άρτια ενημέρωση για την ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ και για τις καθημερινές συνήθειες στο διαιτολόγιο των παιδιών.
Οι μαθητές δέχτηκαν αρκετή και ουσιώδη πληροφόρηση και ευαισθητοποιήθηκαν για τη διαμόρφωση του καθημερινού τους διαιτολογίου (πρωινό ? δεκατιανό ? μεσημεριανό ? απογευματινό ? βραδυνό)
Μέσα από το πρόγραμμα ΕΥ. ΖΗ. Ν που πραγματοποιείται σε συνεργασία του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο είχαν μια ανοιχτή onlineενημέρωση ? συζήτηση για τη διατροφή. Η αξιόλογη παρουσίαση των ομάδων τροφίμων και οι ευεργετικές τους ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό από την υπεύθυνη διατροφολόγο του Πανεπιστημίου κ. Μπέλλου Ελένη, η αμεσότητά της, οι ερωτοαπαντήσεις των μαθητών οδήγησαν σε μια άρτια ενημέρωση για την ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ και για τις καθημερινές συνήθειες στο διαιτολόγιο των παιδιών.
Οι μαθητές δέχτηκαν αρκετή και ουσιώδη πληροφόρηση και ευαισθητοποιήθηκαν για τη διαμόρφωση του καθημερινού τους διαιτολογίου (πρωινό ? δεκατιανό ? μεσημεριανό ? απογευματινό ? βραδυνό)